Tips voor een comfortabele en stijlvolle outfit

Over het algemeen is de volgende wetmatigheid van toepassing op kleding: des te stijlvoller de outfit, des te lager het comfort. Voor veel mannen geldt dat ze hun tenen regelmatig in krappe puntschoenen proppen. Ook andere stijlvolle kleding, zoals overhemden, colberts en stropdassen, blinken niet uit in draagcomfort. Op de dagen dat je niet aan strikte kledingvoorschriften hoeft te voldoen, is het daarom fijn om een outfit te dragen waarin je lichaamsdelen alle vrijheid hebben. Waarin je een sprintje kan trekken als je daar zin in hebt, spontaan een balletje met je vrienden kunt trappen in het park of als Rocky Balboa de stadstrappen kunt oprennen. Veel mensen denken dat je hierdoor automatisch aan stijl inboet. Trainingspakken zijn comfortabel, maar niet stijlvol. Dit is een fabel. In deze blog stel ik je voor aan het merk black bananas.

Comfortabel én stijlvol

Als je comfortabel de deur uitwil, kun je natuurlijk je pyjama aanhouden. Helaas zijn de meeste pyjama's zeer comfortabel maar helemaal niet stijlvol. Een betere oplossing is daarom om een stijlvol trainingspak van Black Bananas te dragen. Dit merk is voornamelijk gespecialiseerd in stijlvolle tracksuits voor mannen. De trainingspakken zijn echter unisex, waardoor ook vrouwen een pak kunnen dragen. In dat geval zou het raadzaam kunnen zijn om een maatje kleiner te bestellen, zodat de outfit mooi aansluit. De kleuren van de trainingspakken zijn grotendeels neutraal. Ze zijn er in zwart, grijs en blauw. Soms zijn er accenten op het pak in fellere kleuren aangebracht, zoals rood, oranje of groen.

Een uitdagend kledingstuk

Voor ontwerpers is het ontwerpen van een stijlvol trainingspak geen makkelijke opgave. Hoe je het ook wendt of keert: wie een trainingspak draagt kan genieten van een comfortabele outfit, maar dit gaat vaak gepaard met een enigszins slonzige look. Uitkeringstrekkers zitten immers ook in een trainingspak op de bank naar de herhaling van Lingo te kijken. Deze look wil je natuurlijk niet uitstralen zodra je de straat op gaat. Het is daarom belangrijk om een trainingspak te dragen dat gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Dit is precies wat Black Bananas heeft gedaan! Bovendien is er op dit moment een black bananas sale, waardoor je er voor een zacht prijsje een kunt aanschaffen. Tot slot heb ik een tip over hoe je het beste een trainingspak draagt. Draag het zoals Virgil van Dijk over de voetbalvelden rent. Schouders naar achter en op je gelaat een sympathieke maar vastberaden blik!