Tips voor een betaalbare bruiloft

      Geen reacties op Tips voor een betaalbare bruiloft

Trouwen is voor veel mensen iets speciaals dat ze gedaan willen hebben in het leven. Bij een trouwerij komt ontzettend veel kijken en daarom kunnen de kosten ook hoog oplopen. Omdat niet iedereen veel geld heeft voor een mooie bruiloft, betekent het niet dat het niet mogelijk is om er met weinig geld een prachtige bruiloft en onvergetelijke tijd van te maken. Door een betaalbare bruiloft is het voor iedereen mogelijk om te trouwen!

Trouwkleding kopen

Trouwkleding is belangrijk op een bruiloft. Je kunt natuurlijk niet casual gekleed op je bruiloft. Zeker niet als bruid en bruidegom. De mannen gaan strak in pak en de vrouwen dragen jurken. Dit is iets wat onmisbaar is, dus is het zo dat een deel van het budget hier naar uitgaat. Trouwkleding kopen hoeft echter niet een dure aangelegenheid te zijn. In de regio Noord-Holland koop je prachtige en betaalbare bruidsmode in Hoofddorp. Vind hier trouwkleding die bij je past en ontvang advies van specialisten op dit gebied. De winkel van Bruidsmode Haarlem is goed te bereiken vanuit Hoofddorp.

Zaal of locatie huren

Of je je ceremonie nu in de kerk houdt, bij een kasteel of op het strand, dan wil je er na dit officiële gebeuren graag een feestje van maken. Je bruiloft is een dag die je niet zal vergeten, dus wil je er natuurlijk een mooi feest van maken in een trouwzaal. Hier kunnen jij, je partner en je gasten naborrelen, dansen en eten. Het huren van een zaal kun je eigenlijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. 

Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Ga je voor all-in (catering, livemuziek, bediening, etc.) of ga je dit zelf regelen. Maar de prijs is ook afhankelijk van de grootte van de zaal en hoeveel mensen je uitnodigt. Je kunt natuurlijk ook altijd nog ervoor kiezen om de ceremonie als het feest op één locatie te doen. Huur bijvoorbeeld een strandtent af en houd daar ook gelijk het feest. Zo kun je een goede deal maken met de strandtent en hoef je ook niet eens vervoer te regelen van de ceremonie naar het feest.