18 januari 2022

Scheveningen evenementen en bedrijfsuitjes

2 min read
Scheveningen evenementen

In Scheveningen valt altijd wat te beleven. Daarom is het ook de ideale locatie om evenementen of bedrijfsuitjes te organiseren. Scheveningen heeft de prachtige Noordzee, het brede zandstrand, de gezellige strandpaviljoens en winkeltjes en eettentjes op de boulevard en in de stad, het Kurhaus en de Pier. Daarom heeft deze plek een stapje voor op vele andere steden in Nederland en daarbuiten. Wil je Scheveningen beleven? Laat Flitz-events dan hier je Scheveningen evenementen of bedrijfsuitje organiseren!

Bedrijfsuitje organiseren? Laat je helpen!

Wil je een bedrijfsuitje organiseren, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het is ook erg lastig om voor een grote groep iets te regelen. Is het wel voor iedereen leuk? Is een activiteit niet te lang of niet te kort? Als het regent wat dan? Kun je na afloop op de locatie ook nog eten? En eventueel overnachten? En wat kost dat dan, zo’n bedrijfsuitje organiseren? Kom je er niet uit, wij kunnen je helpen. Flitz-events heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen in Scheveningen en omgeving.

Scheveningen evenementen

Traditioneel of origineel, altijd gepersonaliseerd

We kunnen zorgen voor een traditionele bedrijfsbarbeque of -borrel. Maar ook voor het organiseren van een bijzonder bedrijfsuitje draaien we onze hand niet om. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middag powerkiten of een workshop ijssculpturen maken? In Scheveningen is alles mogelijk! We kunnen een bedrijfsuitje organiseren voor een kleine groep, maar we hebben ook evenementen voor zo’n 3000 man geregeld. Alle uitjes kunnen worden gepersonaliseerd. Zo is het mogelijk om verschillende activiteiten parallel te plannen zodat er voor elk wat wils is.

Bedrijfsuitje Scheveningen: buiten èn binnen

Scheveningen is bij uitstek een plek om buiten-evenementen te organiseren. Het strand en de zee lenen zich perfect voor actieve bedrijfsuitjes. Op mooie dagen zijn volop sportieve activiteiten te organiseren. Maar ook wat rustigere GPS-wandelingen of City Games. Ook indoor zijn volop mogelijkheden om een leuk uitje voor medewerkers te organiseren. Er zijn veel verschillende workshops mogelijk, waaronder cocktails maken en pokeren. Maar denk ook aan pubquizzen en een escaperoom. Een origineel idee is ook de workshop ijssculpturen maken.

Scheveningen evenementen

Bedrijfsuitje: een investering die zich terugbetaalt

Een ander aspect waarmee je rekening moet houden bij het organiseren van een evenement of bedrijfsuitje, zijn de kosten. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je wil. Maar een leuk bedrijfsuitje hoeft niet duur te zijn. De sfeer bepaalt uiteindelijk of een evenement geslaagd is! Flitz-events organiseert al bedrijfsuitjes in Scheveningen voor 10 euro per persoon. Gemiddeld liggen de kosten tussen de 10 en 35 euro per persoon. Dat is natuurlijk afhankelijk van het type arrangement. Een evenement buiten de werkvloer is een investering die zich terugbetaalt in positieve werkenergie.