Organiseer een onvergetelijk personeelsfeest met deze 3 tips

Je spreekt je collega’s meestal over werk en als het over privé gaat is het kort voor een meeting of bij het koffiezetapparaat. Niet echt de momenten om elkaar goed te leren kennen. Maar dat is toch wel van belang! Organiseer daarom een personeelsfeest. Zo eentje die niemand meer vergeet!

Er zijn een paar tips die je kunt toepassen dat een personeelsfeest echt een succes wordt! Maar ons eerste tip begint met: kijk wie er bij je werkt. Als je mannen van middelbare leeftijd in dienst hebt zou ik de botsauto’s of een spannende activiteit achterwege laten. Maar een heerlijke whiskyproeverij is ook niet echt voor de millennial. Dat betekent echter niet dat er geen jongeren zijn die een whisky drinken of ouderen niet van spanning houden. Maar kijk goed voor wie je het organiseert!

Tip 1: Goed eten

Met goed eten maak je veel mensen al blij. Dus als je dit onderdeel goed regelt, dan kan het al bijna niet mis gaan. Je kunt gewoon een gevarieerd buffet doen of laat het eten passen bij het thema van je personeelsfeest, mits je natuurlijk een thema hebt. Een barbecue is zo goed als altijd een succes. Daarvoor hebben we nog 5 zaken die niet mogen ontbreken op een barbecue. Zorg er uiteraard wel voor dat je ook eten hebt voor de veganisten en vegetariërs, en vraag vooraf of of er mensen met allergieën zijn en/of zwanger. Zo is er voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor de drank: laat de tafel met non-alcoholisch niet onverzorgd achter. Je hebt ook heerlijke mocktails of 0,0 drankjes.

Springkussen

Tip 2: een activiteit

Om de normale orde een beetje  te verstoren en groepjes uit elkaar te halen is het super leuk om een activiteit te doen. OP die manier praat men ook even niet meer over werk en leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Want wist jij dat die ene collega zo fanatiek was in spelletjes en die andere dus heel goed kan boogschieten? Blijkt dus dat hij dat in zijn vrije tijd doet. De kennis die ze nu op doen geeft ze ook weer stof om over te praten bij het koffiezetapparaat. Win-win, dus!

Tip 3: ontlading aan het einde

Sommige mensen zijn niet gemaakt om de hele tijd maar te kletsen en te kletsen tijdens het eten. Zorg daarom nog een beetje voor vertier. En wat werkt beter dan een klein beetje je jeugd te herleven. Yes, een springkussen. Iets dat je normaliter niet doet, maar echt elke volwassenen nog leuk vindt. De springkussens zijn er in verschillende maten en kleuren. Voor elk budget en elke plaats is er wel eens. Zoek je een springkussen in Vlietlanden of een springkussen in Westbrabant? Geen zorgen, je gaat er eentje vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *