18 januari 2022

Lasergame leuk als familie-uitje

2 min read
lasergame


Komt het zoveelste familie-uitje er weer aan en heb je nog een activiteit nodig wat leuk is om met de hele familie te doen? Je zou voor een optie kunnen gaan met veel actie, zoals lasergame. Lasergame is een leuk teamspel wat de adrenaline door je lichaam laat gaan. Dit is leuk en geschikt voor jong en oud, ideaal dus voor een leuke familieactiviteit. Als je het graag onder je eigen tijd wilt doen en zelf de locatie wilt bepalen kan je een lasergame set huren.

Lasergame is een teamspel waarmee je moet proberen het andere team uit te schakelen. Dit doe je door middel van een laserwapen die een infrarode onschadelijke laser schiet. Als die laser de gun van het andere team raakt, dan gaat er een leven af van die persoon. Je kan de stralen ontwijken door achter een muur of object te schuilen. Als de tijd voorbij is heeft het team met de meeste punten gewonnen. Hierbij kan je ook nog kijken naar individuele punten. Dan krijg je uiteindelijk één individuele winnaar en één team die gewonnen heeft.

Lasergame heeft meer verschillende spellen die je kan doen. Je kan zelf verschillende teamspellen bedenken die je kan doen, maar er zijn ook al een paar verschillende teamspellen bekend voor lasergamen. Zo heb een spel wat al heel erg lijkt op het basisspel, namelijk team tegen team. Bij deze versie wordt er alleen niet naar het individuele deel gekeken, zodat je echt gefocust bent op het werken in een team. Daarnaast kan je het spel catch the flag doen maar dan niet met elkaar tikken maar met elkaar afschieten. 

Als laatst kan je ook het spel infected doen. Daarin heb je weer twee teams nodig, het ene team is geïnfecteerd en kan het andere team deel van hun team laten maken, door hun af te schieten en zo te infecteren.

Lasergame is een echt leuk teamspel waar verschillende spelvormen van zijn. Door een lasergame set te huren kan je zelf beslissen waar en wanneer je het speelt. Lasergame is geschikt voor jong en oud en dus super leuk als familie uitje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *