7 december 2021

Hoe vier je een verjaardag in tijden van Corona?

2 min read

Is een van jouw familieleden, vrienden of collega’s binnenkort jarig? Dan verwacht deze persoon waarschijnlijk geen knalfuif, want door de corona crisis is dit helaas onmogelijk. Dit betekent natuurlijk niet dat je helemaal niks hoeft te doen met de verjaardag van een van je dierbaren. Lees daarom in deze blog hoe je de jarige job alsnog kunt verrassen en de dag van zijn of haar leven te bezorgen. Helemaal corona-proof natuurlijk!

Verstuur een cadeautje als verrassing

Wie jarig is krijgt een cadeau, zo hoort het! Ook in deze tijden verdient de jarige job een cadeautje. Je kunt deze alleen niet langs komen brengen, maar gelukkig kunnen we tegenwoordig zo’n beetje alles laten bezorgen. Je kunt er dus voor kiezen een kleinigheidje te versturen voor de jarige, zoals bijvoorbeeld chocolade versturen. Dit vindt zo’n beetje iedereen lekker en chocolade bestellen is eenvoudig en wordt gekoeld bezorgd! Je kunt ook een bloemetje laten afleveren met een persoonlijke boodschap of bijvoorbeeld een lekkere fles wijn. Het hangt er helemaal van af waar het feestvarken van houdt.

Ga langs bij het feestvarken

Je kunt natuurlijk ook langs gaan bij de jarige, en dan gewoon op afstand blijven. Ga bijvoorbeeld met de auto voor het raam staat en neem slingers en toeters mee om de jarige te verrassen. Je kunt bijvoorbeeld ook met een groepje vrienden, collega’s of familie langsgaan en met zijn allen een verjaardagsliedje zingen voor de jarige job. Dit zal hij of zij vast en zeker waarderen!

Spreek een videoboodschap in

Wil je het risico niet lopen om langs te gaan? Dan kan je ook altijd kiezen voor een virtuele boodschap in voor de jarige, zodat deze zich alsnog een beetje in het zonnetje gezet voelt tijdens deze rare tijd. Je kunt bijvoorbeeld een videoboodschap inspreken en deze opsturen naar de jarige. Maar wat ook een leuk idee is om met een groep vrienden, je beste collega’s of je familieleden een gezamenlijke boodschap te maken. Je kunt bijvoorbeeld allemaal een stukje van een verjaardagsliedje zingen en dit in elkaar monteren, of allemaal een aparte boodschap laten inspreken en hier één grote video boodschap van maken. Dit zal de jarige vast helemaal fantastisch vinden en zo wordt deze rare dag toch nog een klein beetje speciaal!

We hopen je met deze tips geinspireerd te hebben om alles uit de verjaardag van je dierbare te halen!