7 december 2021

Hoe stel je een leuk Kerstpakket samen?

2 min read

Een Kerstpakket samenstellen kan soms nog best een karwei zijn. Want je wilt natuurlijk origineel uit de hoek komen én iedereen tevreden stellen met de producten in het Kerstpakket. Hiernaast is ook goedkoper om zelf een Kerstpakket samen te stellen, dan dat je deze kant-en-klaar ergens zou bestellen. Alleen hoe pak je dit precies aan? Wij helpen je graag verder! In dit artikel geven wij je een aantal tips, waarmee je binnen no-time een leuk Kerstpakket hebt!

De basis

Voordat jet het Kerstpakket gaat samenstellen is het goed om te beginnen met de basis. Verzin eert het budget en ga daarna op zoek naar een doos, mand of verpakking waar de cadeautjes in moeten komen. Een kartonnen doos wordt door veel organisaties gebruikt en is vrij standaard. Hiernaast kun je ook iets anders verzinnen, zoals een leuk dienblad, wandbord, tas, opbergdoos en noem maar op! Eigenlijk is alles wel geschikt voor een Kerstpakket.

Wat stop je er in?

Nu is de vraag natuurlijk waar je de basis mee gaat vullen. Dit kan van alles zijn! Dit is ook mede-afhankelijk van de ontvangers van het Kerstpakket. Is het bijvoorbeeld voor werknemers? Probeer het Kerstpakket dan een beetje toe te spitsen op de organisatiecultuur. Of wil je zomaar iemand blij maken met een Kerstpakket? Kijk dan naar de interesses van die persoon. Een Kerstpakket bevat meestal iets van eten en decoraties. Denk bijvoorbeeld aan wijn of andere alcoholische dranken, maar ook hartige hapjes, zoals toastjes met tapenade. Dit kun je verder aanvullen met lekkere bonbons, koekjes of Kerstbrood. Wil je niet alleen maar eten en drinken geven? Dan doen verzorgingsproducten het ook erg goed. Probeer hier wel rekening te houden met zowel mannen als vrouwen. Zo heb je geur neutrale crèmes en producten voor onder de douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *