18 januari 2022

Hoe geef je het beste feestje?

2 min read

Je bent jarig, houdt een housewarming, een surprise party of een familiefeest. Hoe kan je er nou voor zorgen dat niemand deze gelegenheid vergeet. Vandaag loop ik een aantal punten met je door die je niet moet vergeten als je een feest houdt, ik geef je tips en je moet zelf een beetje tijd erin steken. Laten we maar beginnen.

1. De locatie van het feest

Daarvoor kan je natuurlijk denken aan het huis van je ouders, wat ook een prima locatie mits je de volgende punten ook uitvoert. Heb je nou ouders die het niet zo zien zitten of dat het gewoon niet uitkomt, dan kan je altijd een ruimte huren of het in je favoriete café vieren.

2. Communicatie

Zorg dat als je de locatie hebt bedacht dat de betrokken partijen hier goed van op de hoogte zijn. Je ouders, of eigenaar van het gehuurde pand. Dit klinkt heel logisch maar vergeet het zeker niet. Ook is het altijd handig om de buren zowel links, rechts, achter en tegenover te informeren over wat je van plan bent. Doe dit persoonlijk en op een rustige manier, de buren moeten niet al bang worden.

3. Versiering

Nu iedereen op de hoogte is kan je feest sowieso doorgaan en wordt het niet te vroeg beëindigd door de geluidsoverlast. Tijd voor slingers en veel redcups. Weet je niet waar je de redcups nog moet kopen? Kijk dan naar de partybox van Easy-Out! Dit kan je gebruiken om het er gezellig uit te laten zien en om mensen te kunnen laten beerpongen of hun favorieten mixdrank te drinken. Voor het ophangen van de slingers en het poppen van confetti moet je zelf even kijken hoe dat het mooist in de ruimte past.

4. Muziek

Ben je er zelf niet zo goed in, geef deze taak dan aan een vriend die er tijd in wil steken. Maak van te voren alvast een playlist met de muziek die de meeste mensen leuk vinden, vooral jij die het feest geeft moet de muziek leuk vinden(vaak komt dit overeen). Waarom van te voren? Dit zorgt ervoor dat je een laptop of telefoon gewoon in de hoek kan laten staan/ liggen en niemand hoeft te vragen of hij/ zij op de box mag. Ook is het altijd leuk om iets over het midden van de playlist een aantal foute nummers toe te voegen.

5. De juiste gasten

Op jouw feest kies jij wie er aanwezig zijn, zorg dat je ook echt laat komen wie jij wil. Vaak zorgen mensen die zijn meegenomen of een vriend van een vriend van een vriend voor problemen en een ongemakkelijke sfeer. Ook is het handig om mensen uit te nodigen waarvan je weet hoe zij zich gedragen als ze dronken zijn. Zorg vooral dat het je vrienden zijn.

Spullen nodig voor je feestje? Check dan: https://easy-out.nl/!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *