18 januari 2022

Grote maten mode hoeft niet suf te zijn!

2 min read

Shoppen wordt door veel vrouwen als een leuke activiteit gezien, maar helaas is dat niet voor elke vrouw het geval. Kleding aanpassen kan soms erg confronterend zijn, bijvoorbeeld als je een ontzettend leuke broek hebt gezien en je deze vervolgens in de paskamer haast niet over je heupen krijgt. Het is nou eenmaal zo dat veel modemerken hun collectie nog steeds niet helemaal hebben aangepast naar het figuur van vrouwen met een maatje meer. En dat is zonde, want daardoor kan het lijken alsof er voor vrouwen met grote maten haast geen leuke kleding te vinden is. Maar niets is minder waar! Je moet alleen weten waar je op moet letten en waar je moet shoppen.

Hippe grote maten mode

Het vinden van hippe grote maten mode kan nogal een zoektocht zijn in het begin, maar gelukkig zijn er steeds meer grote maten merken die met de tijd meegaan en hun collectie aanpassen op dat wat hip is. Vroeger leek het nog wel eens zo te zijn dat grote maten mode vaak wat suf en saai was. Naast dat de grote maten merken zich goed hebben aangepast en steeds meer met de mode mee gaan, zijn ook de dure fashion brands en populaire winkelketens steeds meer bezig met het uitbreiden van hun collecties voor curvy en plus size dames.

Goed passend ondergoed

Als je op zoek bent naar goed zittende hippe grote maten mode, dan is het belangrijk om eerst eens goed naar je eigen lichaam te kijken. Wat vind je nou echt mooi aan jezelf en mag volgens jou gezien worden? En waar ben je toch een tikkeltje onzeker over? Met kleding kun je optisch een hoop dingen doen om je lichaam er zo goed mogelijk uit te laten zien. Zo zijn er een aantal basisregels waar we vrijwel allemaal bekend mee zijn. We weten bijvoorbeeld allemaal dat ondergoed een hoop kan maken of breken in je outfit. Het dragen van goed passende lingerie grote maten is ontzettend belangrijk. Ook weten we dat de kleur zwart een kleur is die afkleedt, en je dus optisch slanker doet lijken. Maar niet iedereen wil elke dag in het zwart lopen. En dat hoeft ook niet!

Je rondingen mogen gezien worden!

Heb je een grote boezem waar je onwijs trots op bent? Dan mag die absoluut gezien worden. Draag vooral die leuke top met bloemenprint en dieper uitgesneden hals. Zo breng je de aandacht in de gehele outfit naar dat deel van je lichaam waar jij trots op bent. Ben je trots op je heupen en billen? Dan mag je die ook zeker showen met een mooie hoge taille skinny jeans of hoge taille kokerrok. Zo komen je heupen en billen extra mooi uit en lijkt je taille optisch smaller. Je hoeft echt geen los zittende kleding te dragen om je lichaam te verbergen, ook jij mag er hip en sexy uit zien!