7 december 2021

Feest checklist

2 min read
feest-checklist

Ben jij van plan om een feestje te organiseren? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent, zodat je straks niet alles op het moment zelf nog hoeft te regelen. Je wil natuurlijk dat je zelf ook optimaal kan genieten van een feest. Daarom hebben wij voor jou een checklist opgesteld, zodat je niets vergeet wanneer je het feest organiseert.

Plaats en datum

Voordat je een datum prikt kun je al aan de gasten vragen welke datum het beste uitkomt. Zo ben je er zeker van dat je een datum kiest waarop de meeste mensen kunnen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf de keuze te maken voor een datum en dan af te wachten wie er kunnen. Ook de plaats is enorm belangrijk. Ga je het het bij je thuis doen? Of huur je een zaaltje? 

Gasten

Zorg dat je een lijst hebt met mensen die je wilt uitnodigen. Vervolgens is het de taak om deze mensen ook daadwerkelijk uit te nodigen. Tegenwoordig kun je dit heel makkelijk doen via Whatsapp. Vraag hen ook om te reageren of ze wel of niet kunnen. Je weet dan namelijk precies voor hoeveel mensen je het feest organiseert.

Opbouw

Stel dat je een feest geeft in Nijkerk en je hebt geen tent, stoelen of tafels, dan is er een optie om partyverhuur in Nijkerk in te schakelen. Je bent hierdoor voorzien van stoelen, tafels en andere party onderdelen. Je kunt bijvoorbeeld de tent laten leveren en zelf de inrichting doen van de gehuurde party spullen. Een partij die op maat levert is Westerhuis verhuur! Zij leveren de gewenste event spullen, zodat jij een onvergetelijk feestje neer kan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *