Corona uitje

      Geen reacties op Corona uitje

Corona uitje. Het klinkt raar, maar in deze tijden is dit een begrip. Door het virus wat ons in de ban houdt, zijn wij erg alert. Alert op mensen die verkouden zijn en geen afstand houden. Na een aantal maanden binnen te hebben moeten zitten, zijn wij het nu wel zat. Langzaamaan gaat Nederland weer open en kunnen de mensen weer op stap. Zo ook bij Het Schwarzwald hebben zij nu de perfecte Covid 19 arrangementen. Je kan hier ene keuze maken uit diverse activiteiten en overal is er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.

Bekijk de diverse uitjes

Het mag weer, erop uit gaan. Feestjes en andere evenementen mogen ook weer, maar er dient wel rekening gehouden te worden met de diverse maatregelen. Het Schwarzwald hjeeft hiervoor de beste uitjes waaruit je een keuze kan maken. Uitjes waar de 1,5 regeling makkelijk toepasbaar is. De volgende uitjes, daar kan een keuze uit gemaakt worden:

  • Escaperoom
  • Segway Clinic
  • Solex rijden
  • GPS adventure

Let op dat al deze arrangementen, momenteel, speciaal voor families zijn. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Er is hier zoveel te doen en het is zelfs mogelijk om speciale wensen aan te vragen.Hierdoor krijgt jouw evenement een persoonlijk tintje.

Leuke feesten

Zodra je de plannen hebt om een feest, of een ander evenement, te organiseren, is het zeker aan te raden om naar deze website te gaan. Zowel bedrijfsfeesten, maar ook voor vergaderingen en zelfs trouwfeesten is het hier een geschikte locatie.